top of page

OMGIVELSER OG FRITID

HVAD TILBYDER BYEN

Nyborg er en by fyldt med spændende oplevelser, og har mange gode udflugtsmuligheder inden for kort afstand. Som gæst på Hotel Villa Gulle har du en perfekt beliggende base til at kunne udforske Nyborg by og dens nærområde.

 

HVAD TILBYDER FYN

Fyn byder på en uforglemmelig blanding af kultur, natur og historie. Herregårde, maleriske landsbyer, frodig natur og fantastiske badestrande med rent og klart vand. Nyborg og Hotel Villa Gulle har den bedste infrastruktur til besøg rundt på øen.

 

IMG_1333_edited.jpg

AKTIVITETER PÅ HOTEL VILLA GULLE

På Hotel Villa Gulle ønsker vi at være med til at skabe en aktiv, hyggelig og begivenhedsrig ferie for vores gæster. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af faciliteter, som er inkluderet i prisen, så du kan få det maksimale ud af dine feriedage.

HAVEN OG TERASSEN

Sort logo.png

I hotellets have har vi skabt en underholdende aktivitet ved at opføre en stor udgave af spillet "kryds og bolle". Dette spil er tilgængeligt for fri brug alle ugens dage, så vores gæster kan have det sjovt.

Nyd et cykeleventyr i Nyborg by ved at låne en af vores cykler. Udforsk byens shopping muligheder, besøg den imponerende Nyborg Fæstning eller tag en cykeltur til en af de smukke badestrande, som byen har at byde på. Med vores cykler kan du opdage alt, hvad Nyborg har at tilbyde på en aktiv og sjov måde.

Hotel Villa Gulle har også et orangeri, der er specielt designet til at forlænge sæsonen og give mulighed for at nyde vores udendørsområde selv i de lidt koldere måneder. Orangeriet skaber en varm og behagelig atmosfære, og er de perfekte rammer for afslapning

og sociale sammenkomster.

Der er et beskyttelsesrum fra 2. verdenskrig på hotellets grund. Gå på opdagelse i mørket og udforsk hotellets bunker, hvor du kan få et fascinerende indblik i historien. Som en unik oplevelse tilbyder vi også muligheden for at afholde arrangementer i bunkeren, der tilføjer en ekstra dimension til begivenheden.

Vi har med stor glæde gjort en indsats for at skabe hyggelige, grønne og afslappende udendørsområder på vores hotel. Her kan vores gæster nyde den friske luft, slappe af og deltage i en bred vifte af aktiviteter. Vi tilbyder også servering af kolde forfriskninger i vores udendørsområder.

Hotellets petanque baner står altid klar og er til fri afbenyttelse. Alder og fysik spiller ingen roller, og netop derfor er petanque det perfekte spil for hele familien.

Kunne du tænke dig at se Nyborg voldgrav fra et nyt perspektiv? Så prøv hotellets kano, der står til fri afbenyttelse for alle hotellets gæster.

KANO

PETANGUE BANER

KRYDS OG BOLLE

ORANGERI

BESKYTTELSESRUM

CYKLER

bottom of page